Reducerile de iarnă îți aduc până la -20%, și consultații GRATUITE!!

X

Termeni și Condiții

Bine ai venit pe site-ul Muunel, microsite-ul sau site-ul mobil (acest ”Website” . Acest Website este operat de Muunel s.r.l. (ne referim de acum înainte ca „Muunel”, „noi”, „al nostru”).
Te rugăm citește acești termeni și condiții („Termeni și Condiții”) înainte de a utiliza Website-ul nostru. Acești Termeni și Condiții li se aplică tuturor vizitatorilor sau utilizatorilor Website-ului.


Întrebările despre acești Termeni și Condiții ar trebui transmise către  info@muunel.ro


Uzul Tău General

Accesarea Website-ului confirmă acceptarea acestor Termeni și Condiții și acceptarea de a fi reglementat de aceștia. Dacă nu accepți acești Termeni și Condiții, nu utiliza Website-ul. Putem întrerupe sau suspenda accesul tău către Website dacă: (a) considerăm că ai încălcat acești Termeni și Condiții, sau (b) considerăm necesară această mișcare din motive de securitate.

Variațiuni ale acestor Termeni

Putem periodic să modificăm acești Termeni și Condiții, updatând această pagină. Poți citi cea mai nouă versiune a acestor Termeni și Condiții la adresa asta. Ne rezervăm dreptul de a updata sau modifica orice parte a acestor Termeni și Condiții postând, upatând sau modificând website-ul. Este responsabilitatea ta să verifici această pagină periodic pentru orice schimbări. Uzul acestui site după postarea acestor modificări constituie acceptarea acestora.

Drepturi asupra Conținutului

Toate drepturile, titlurile și interesele asupra acestui Website, inclusiv asupra conținutului său, incluzând dar fără a se limita la software, cod HTML, text, artă, fotografii, cod, imagini, design-uri, video-uri, înregistrări audio sau alte materiale apărute pe acest Website/aplicație (colectiv, „Conținutul”) precum și orice drept intelectual (inclusiv copyright, dreptul de proprietar asupra design-ului sau patentelor) din acest Site/Aplicație aparțin Muunel.

Tot conținutul este distribuit de Muunel doar pentru uz personal, non-comercial. Asta înseamnă că nu poți și nu poți ajuta altă persoană la a: (a) copia, reproduce, publica, transmite, redistribui, performa, afișa posta, modifica, deriva, vinde, licenția, permite altora să copieze, sau în orice alt fel să exploateze acest Website și Conținutul său, incluzând fără a se limita la a înscena sau a linkui Website-ul/Conținutul sau orice parte a Website-ului sau a Conținutului; sau (b) accesa sau utiliza orice parte a Website-ului sau a Conținutului în scopuri comerciale sau pentru a rivaliza afacerea noastră.

Marcă înregistrată

Muunel (și licențiatorii săi) își rezervă toate drepturile asupra mărcilor înregistrate, nume, logo-uri, nume de brand și vadul comercial asupra acestor lucruri (colectiv, „Mărci înregistrate”). Acești Termeni și Condiții nu îți permit să utilizezi Mărcile noastre Înregistrate și îți amintesc că orie uz al acestor Mărci este strict interzis.
Sub rezerva termenilor de mai jos, Muunel ia măsuri pentru a se asigura că informațiile accesate prin intermediul website-ului sunt corecte și actualizate, dar nu poate oferi nicio garanție cu privire la exactitatea, actualitatea sau caracterul complet al oricărei informații sau materiale care apar pe acesta. Muunel își rezervă dreptul de a corecta conținutul site-ului în orice moment, fără o notificare prealabilă și fără răspundere.

Putem aduce modificări

Putem aduce modificări acestor condiții
Aceste condiții sunt actualizate din când în când. De fiecare dată când doriți să accesați site-ul, verificați aceste condiții, pentru a vă asigura că înțelegeți condițiile care se aplică în momentul respectiv.

Putem aduce modificări site-ului
Putem actualiza sau modifica site-ul din când în când pentru a reflecta schimbările privind produsele, nevoile utilizatorilor și prioritățile afacerii noastre.

Putem suspenda sau închide site-ul
Site-ul nostru este pus la dispoziție fără costuri.
Nu garantăm că site-ul sau orice conținut de pe site va fi întotdeauna disponibil sau că accesul nu va fi întrerupt. Putem suspenda sau revoca accesul la o parte din site sau la întreg site-ul din motive de afaceri și operaționale. Vom încerca să vă comunicăm în mod rezonabil orice acțiune de suspendare sau revocare.
Sunteți responsabil să vă asigurați că orice persoană care accesează site-ul nostru prin intermediul conexiunii dumneavoastră de internet este la curent cu aceste condiți de utilizare și cu alți termeni și condiții și că se conformează.

Putem transfera acest contract către altcineva

Putem transfera drepturile și obligațiile ce țin de acești termeni către altă organizație. Vă vom informa în scris dacă acest lucru va surveni și ne vom asigura că transferul nu vă va afecta drepturile pe care le aveți prin contract.

Site-ul nostru este doar pentru utilizatori din România

Site-ul nostru se adresează persoanelor care locuiesc în România. Nu prezentăm conținutul disponibil pe site sau prin intermediul site-ului ca fiind adecvat folosirii în alte părți.

Nu vă bazați pe informațiile de pe site-ul nostru

Conținutul de pe site-ul nostru este furnizat exclusiv pentru informații generale. Nu este menit să ofere sfaturi pe care să vă bazați. Este necesar să obțineți recomandări profesionale sau sfaturi din partea unui specialist înainte de a întreprinde sau de a vă abține de la, orice acțiune pe baza conținutului de pe site-ul nostru.

Deși depunem toate eforturile pentru a actualiza informațiile de pe site, nu facem nicio declarație de garanție și nu oferim nicio garanție, explicită sau implicită, că acest conținut de pe site este corect, complet sau actualizat.

Produsele Noastre

Din când în când , putem să modificăm, variăm sau să retragem (temporar sau permanent) o parte din produsele sau serviciile noastre sau/și specificațiile acelor produce și servicii, afișate sau puse la dispoziția ta prin acest Website/Aplicație. Ne rezervăm dreptul de a dace asta fără răspundere față de tine.

Termenii noștri de Vânzare se aplică și în cazul în care aducem modificări sau/și retragem produse vândute prin Website/ Aplicație. Vom utiliza metode rezonabile pentru a ne asigura, dar nu putem garanta și nu ne asumăm, că nu există vreo eroare de tipografie, omisiune sau inacuratețe legată de descrierea acestor produse, de prețul acestora sau disponibilitatea lor pe Website/Aplicație.

Nu oferim niciun fel de garanție legată de acuratețea, întregimea sau actualitatea informației de pe Website/Aplicație. Incluziunea oricărui produs sau serviciu pe acest Website/Aplicație nu semnifică sau garantează că aveste produse sunt disponibile pe Website/Aplicație dacă doriți să plasați o ofertă pentru acele produse/servicii la un moment dat. Am făcut tot posibilul de a include, pe cât de corect posibil, culorile produselor noastre apărute pe Website/Aplicație. Totodată, culoarea poate depinde în realitate de setările device-ului tău și nu putem garanta că device-ul tău afișează corect culorile.
Pot exista modificari ale produsului in funcție de dioptria sau alegerea dumneavoastră

Note de Confidențialitate

Când achiziționezi produse de la noi, sau utilizezi în orice alt fel Website-ul/Aplicația, îți putem cere să ne furnizezi anumite informații personale. Informațiile personale furnizate către Muunel prin Aplicație/Website respectă Politica noastră de Confidențialitate 

Site-uri Terțe

Din când în când, Website-ul poate conține linkuri către site-uri externe operate de Site-uri Terțe („Site-uri Terțe”). Totodată, alte Site-uri Terțe pot include linkuri către Website-ul nostru. Muunel nu controlează și nu este responsabil pentru acuratețea, secuirtatea sau corectitudinea acestor site-uri sau pentri orice alt conținut, publicitate, produse sau materiale disponibile pe Site-urile Terțe.

Accesul către aceste Site-uri Terțe se face pe risc propriu iar Muunel nu are vreo responsabilitate pentru orice pierderi sau vătămări (inclusiv, dar fără a se limita la pierderi sau pagube aduse device-ului tău, echipamentului, hardware-ului sau software-ului) reieșite din uzul sau încrederea în astfel de Site-uri Terțe și conținutul acestora, sau legate de achiziționarea produselor sau serviciilor puse la dispoziție de aceste Site-uri Terțe.

Declinare de resposabilitate

Muunel ia toate măsurile rezonabil necesare pentru a asigura că Website-ul și Conținutul nu conțin virusuri sau alte defecte, dar nu poate garanta că device-ul, echipamentul, hardware-ul, software-ul sau orice alte date ale device-ului tău sau stocate pe acesta, pe echipamentul tău, hardware-ul sau software-ul (colectiv, „Echipament”) nu vor fi afectate, corupte, pierdute sau în orice alt mod afectate de accesarea Website-ului/Aplicației sau a Conținutului acestuia. Muunel recomandă să iei toate măsurile necesare pentru a-ți proteja Echipamentul când utilizezi Website-ul sau Conținutul, cum ar fi utilizarea unui program anti-virus.

Responsabilitatea Noastră

Nu suntem responsabili față de tine pentru (a) orice pieredere sau corupere a datelor, (b) pierdere sau defecțiune aduse device-ului sau echipamentului tău, © orice pierdere sau defecțiune neprevăzută de noi și de tine în cazul în care nu ne-ai informat despre o încălcare a Termenilor și Condițiilor sau a datoriei noastre legale față de tine, sau (d) orice pierdere sau defecțiune suferită de tine dacă nu ai reușit să iei precauțiile rezonabile împotriva unor astfel de pierderi, cum ar fi instalarea unui sistem anti-virus competent. Nimic din acești Termeni și Condiții nu exclude sau limitează responsabilitatea noastră în caz de fraudă, moarte sua vătămare cauzată de neglijența noastră sau orice altă responsabilitate ce nu poate fi exclusă sau limitată în mod legal.

Dacă sunteți un utilizator de business

Excludem toate condițiile implicite, garanțiile, reprezentările sau alte condiții care se pot aplica site-ului nostru sau oricărui conținut al acestuia.
Nu ne vom asuma răspunderea față de dumneavoastră pentru pierderi sau daune, fie că derivă din contract, delict (inclusiv neglijență), încălcarea obligației legale sau altceva, chiar dacă previzibil, care rezultă din sau în legătură cu:
utilizarea sau imposibilitatea de a utiliza site-ul nostru; sau
utilizarea sau încrederea în orice conținut afișat pe site-ul nostru.
În special, nu vom fi răspunzători pentru:
pierderea de profituri, vânzări, afaceri sau venituri;
întreruperea activității;
pierderea de economii estimate;
pierderea oportunității de afaceri, a fondului comercial sau a reputației; sau
orice pierdere sau daună indirectă sau pe cale de consecință.

Dacă sunteți utilizator consumator

Vă rugăm să țineți cont că site-ul nostru este conceput numai pentru folosire locală și privată. Vă dați acordul să nu folosiți site-ul nostru în scopuri comerciale sau de afaceri, și nu ne asumăm nicio răspundere față de orice pierdere de profit, pierderea afacerii, întreruperea activității, pierderea oportunității de afaceri.
În cazul în care conținutul digital defect pe care l-am furnizat deteriorează un dispozitiv sau un conținut digital care vă aparține, iar acest lucru este cauzat de faptul că noi nu am avut suficientă grijă și abilitate, fie vom repara daunele, fie vă vom plăti despăgubiri. Cu toate acestea, nu ne vom asuma răspunderea pentru daune ce ar fi putut fi evitate dacă ne-ați fi urmat recomandarea de a face o actualizare oferită fără costuri, sau pentru daune provocate de faptul că nu ați urmat corect instrucțiunile de instalare sau nu ați asigurat cerințele minime de sistem recomandate de noi

Separabilitate

În cazul în care orice parte a acestor Termeni și Condiții este găsită a fiind ilegală, nulă sau înaplicabilă, acea parte va fi totuși aplicată pe cât se poate de legile aplicable, iar partea inaplicabilă va fi considerată separată și exclusă din acești termeni și condiții, iar această excludere nu va afecta valabilitatea oricărei alte părți.

Returnări și schimbări

Cu excepția cazurilor menționate în momentul achiziției, puteți returna orice comandă în termen de 14 zile de la cumpărare, cu condiția ca produsul să fie încă în starea sa inițială.

Vom inspecta produsele returnate la primirea de către noi și vă putem rambursa prețul de achiziție numai dacă produsul returnat este în stare acceptabilă.

Dacă returul este refuzat, vă vom returna produsul la adresa la care ați indicat inițial că ar trebui să fie expediat.

După ce acceptăm un retur fără prescripție medicală, vom rambursa prețul de achiziție în metoda dvs. de plată, minus costul de transport.

După ce acceptăm un retur cu prescripție medicală, vă vom rambursa prețul de achiziție în metoda dvs. de plată, mai puțin costul de transport și 40% din lentile.

Pentru a efectua un retur, sunați-ne, trimiteți un e-mail sau discutați cu noi pe chat pentru o etichetă de livrare gratuită pe care o puteți imprima acasă. Odată ce aveți eticheta, vă rugăm să ne trimiteți ochelarii înapoi cât mai curând posibil pentru a iniția rambursarea.

Dacă a fost făcută o greșeală la comanda dumneavoastră, vă rugăm să completați acest formular pentru a notifica echipa noastră, astfel încât să o putem corecta cât mai curând posibil.

 

×

Selectați locația dvs.