Reducerile de iarnă îți aduc până la -20%, și consultații GRATUITE!!

X

Ce sunt lentilele heliomate?

Optometristul v-a recomandat lentile heliomate? Este posibil ca optometristul dumneavoastră să se fi referit la lentilele heliomate ca fiind lentile fotocromatice, adaptive la lumină sau cu nuanță variabilă. Toate aceste denumiri se referă la același tip de lentile.Lentilele heliomate sunt ochelari de vedere concepuți pentru a fi transparenți pentru utilizarea în interior și care se întunecă automat atunci când sunt expuși la lumina soarelui sau la razele UV.

Transitions Lentile inteligente

Cu designul lor unic, lentilele de heliomate pot elimina nevoia de ochelari de soare și sunt, prin urmare, convenabile pentru cei care poartă permanent ochelari. Lentilele de tranziție sunt, de asemenea, minunate pentru a oferi o protecție de 100 % UVA și UVB atunci când sunt atât transparente, cât și întunecate.Datorită acestei soluții, am decis să cooperăm cu prima companie recomandată din lume și să producem o varietate de ochelari de heliomate de la Muunel Copenhaga.

Cum funcționează lentilele heliomate?

Atunci când lentilele de heliomate sunt expuse la razele ultraviolete (UV) ale soarelui, moleculele din interiorul lentilelor se activează, ceea ce le face să se întunece automat.
Deoarece razele UV pot pătrunde prin nori, lentilele de tranziție se întunecă nu numai în zilele cu soare strălucitor, ci și atunci când cerul este înnorat și acoperit de nori. Lentilele de tranziție își ajustează automat culoarea în funcție de lumina și de intensitatea UV din mediul înconjurător.

Men Transition
Filtru de Lumină Albastră

Lentilele Transitions reacționează rapid la schimbarea luminii și se întunecă la exterior în lumina puternică a soarelui. Pe măsură ce condițiile de lumină se schimbă, nivelul de nuanță se ajustează pentru a oferi nuanța potrivită la momentul potrivit.

Îmbunătățirea vederii

Transitions se schimbă cu fiecare variație a luminii, acestea vă ajută să vedeți cel mai bine în mod constant, reducând strălucirea, îmbunătățind capacitatea de a discerne obiecte de diferite dimensiuni, și permițându-vă să vedeți mai bine în toate condițiile de lumină.

Protecție Mereu Activă

Blochează 100% din razele UV și filtrează lumina albastră dăunătoare. Adaptându-se automat la schimbările de lumină cu 100% din razele UV, lentilele Transitions® se întunecă atunci când sunt în aer liber și revin la claritate atunci când sunt în interior.

Muunel Lentile inteligente

Vizionați oferta noastră de rame și lentile heliomate.

×

Selectați locația dvs.