Reducerile de iarnă îți aduc până la -20%, și consultații GRATUITE!!

X

Suntem Muunel Copenhagen

Venim din urma cu 40 de ani de experienta in cercetarea si productia de ochelari, care nu doar protejeaza ochii, dar ofera si cea mai buna experienta vizuala, si va permit sa va faceti munca si activitatile preferate protejati si cu stil.
Noi am facut cercetarea si stim ca majoritatea oamenilor petrec multe ore in fata ecranelor muncind si folosind lumina alba rece. Multe job-uri se desfasoara noaptea, folosind o lumina calda sau fara lumina.
Misiunea noastra este cea care ne impinge sa facem lucrurile cat mai bine cu putință. Astfel noi am creat inovații incredibile si am făcut lentilele noastre mai sustenabile. Avem o echipa globală și diversificata, și fiecare are un impact pozitiv în comunitatea unde locuiește si muncește.

Combinăm filosofia ecologică

Ochelarii cu protecție pentru lumina albastră marca Muunel se potrivesc perfect cu sintagma „gata de purtat”, cu un design modern.

Ne ghidăm după filisofia eco, iar brandul Muunel este clădit cu aceeași filosofie; vrem să facem lumea mai bună pentru următoarele generații. 

Avem peste 40 de ani de experiență în domeniu, timp în care am făcut numeroase colaborări cu firme din întreaga lume. În București de exemplu, suntem parteneri cu Eye Style, Bulevardul General Vasile Milea 4. Astfel, dacă locuiți prin zonă, puteți veni să vedeți și să testați ochelarii noștri.

Combinam-filosofia-ecologica

Inovație

Varietatea de inovații ale lentilelor le face perfecte pentru ochii tai. Lentilele Muunel sunt conforme cu standardele europene pentru ochelari fără prescripție medicală (NF EN 14139) și cu standardele internaționale (ISO 12870), având scopul final de a proteja sănătatea clienților noștri. Află mai multe despre inovațiile lentilelor Muunel aici.

Întrebări și răspunsuri cu designerul Muunel

Muunel Protectie Calculator

Muunel folosește o tehnologie specială ce filtrează 50% din razele dintre 420 și 460 nm și 100% din razele cele mai dăunătoare. Includem de asemeni un pigment ocular natural în lentile, pentru filtrarea luminii albastre.

Muunel Transition UVA

Lentila mai include și un strat protector premium ce blochează lumina strălucitoare 100%. Considerăm că lentilele Muunel oferă balanță perfectă dintre o lentilă frumoasă și transparentă, și o filtrare eficientă a luminii albastre.

Muunel Collection

Incercam sa complementam fata si ne jucam cu dimensiunile, dar luam in considerare nevoile clientilor nostri. Vrem sa punem in valoare ochelarii, dar in aceelasi timp vrem sa ii facem usor de purtat prin trecerea testului timpului.

Încă mai căutați perechea perfectă?

Vizionați oferta noastră de rame și lentile de calitate superioară.
×

Selectați locația dvs.