Reducerile de iarnă îți aduc până la -20%, și consultații GRATUITE!!

X

Ori de câte ori ne apucăm de crearea unui nou design de rame, ne inspirăm din lumea din jurul nostru. Colecția Muunel cuprinde o gamă atent selecționată de rame clasice reinventate care fac trimitere la contururile curbate și dinamice ale fonturilor cursive. Fiecare ramă întruchipează aspecte ale procesului artistic, aventurii și romantismului, intelect și măiestrie. Procesele noastre de producție se bazează pe materiale unice de înaltă calitate pentru a vă asigura mulți ani de confort.

Cum filtrăm lumina albastră diferit

În general, lentilele transparente anti-lumină albastră folosesc un tratament special sau lentile UV420. Ambele opțiuni de lentile filtrează lumina albastră între 400 și 420 de nanometri, respectiv 420-460. Noi la Muunel folosim lentile speciale care te protejează și filtrează lumina albastră cuprinsă între 400 și 460 de nanometri, filtrând până la 50% din toată lumina albastră și 100% din razele dăunătoare ( cuprinse între 380 și 420 nm). 

De asemenea, filtrează lumina albastră cu valoare de 455 nm a ecranelor digitale. Majoritatea competitorilor au lentile care blochează o valoare de doar 2% din această lungime, în timp ce lentilele Muunel blochează 30%. Motivul pentru care lentilele noastre sunt mai eficiente este modalitatea prin care ele blochează lumina albastră, deoarece noi includem un pigment ce blochează automat această lumină direct în lentile. . Asta face ca lentilele să fie transparente, dar și cu un grad mare de protecție. 

De asemenea, lentilele blochează și razele UV, iar noi aplicăm un tratament special AR pentru a preveni strălucirea. Lumina albastră și strălucirea sunt principalele cauze ale Oboselii Oculare Digitale și simptomele aferente, printre care enumeram epuizarea, ochii uscați, durerile de cap și vederea încețoșată. Credem că lentilele Muunel au echilibrul perfect între claritate, eleganță și protecție împotriva luminii albastre.

Avantajele lentilelor Muunel

bullets-icon-image
Producție

Ochelarii noștri sunt asamblați cu componente premium pentru a asigura ușurința de purtare și durata lungă de viață.

bullets-icon-image
Protectie calculator

Lentilele protectie calculator Muunel ofera filtrarea de 100%, pana la 420nm si filtreaza de la 80% pana la 420nm; și protecție de 50% între spectrul 430nm – 460nm.

bullets-icon-image
Strat Anti-Reflex

Strat Anti-Reflex (AR) pentru a elimina reflexiile în proporție de 100%

ochelari-de-vedere-box-muunel-eyewear
ochelari-de-protectie-calculator-box-
ochelari-de-vedere-box


Încă mai căutați perechea perfectă?

Vizionați oferta de rame de ochelari, și apoi selectați lentilele.

×

Selectați locația dvs.