Reducerile de iarnă îți aduc până la -20%, și consultații GRATUITE!!

X

Termeni și condiții afiliere

ACESTA ESTE UN ACORD ÎNTRE TINE (“TU”, “TĂU”, “ȚIE”, “TINE” SAU “AL TĂU” ȘI MUUNEL EYEWEAR, O CORPORAȚIE DELAWARE AFLATĂ ÎN BUCUREȘTI, MIHAI BRAVU 223, SECTOR 3, 03031 (“MUUNEL”, “NOI”, “NOUĂ” SAU “AL NOSTRU”). PRIN CITIREA ACESTOR “TERMENI ȘI CONDIȚII” EȘTI DE ACORD CĂ AI ÎNȚELES ACEȘTI TERMINI ȘI ACESTE CONDIȚII, ȘI EȘTI DE ACORD SĂ FII RESPONSABIL ÎN MOD LEGAL PENTRU FIECARE DINTRE ACEȘTI TERMINI ȘI ACESTE CONDIȚII.
O versiune a acestor termeni și condiții în altă limba decât cea engleză este prezentată aici, și înțelegi și ești de acord că în caz de un conflict, se va face referire la termenii și condițiile originale, în limba engleză.


Introducere

Acești termeni și aceste condiții conțin toate informațiile ce se aplică atunci când tu devii afiliat în programul de afiliere Muunel. Scopul acestor termeni și condiții este de a îți permite ție să câștigi comisioane prin vânzările generate de tine din site-ul tău sau din profilele tale de social media către produsele noastre, in maniera prezentată aici.

Intrarea în Programul de Afiliere

Dacă nu ai făcut deja asta, trebuie să aplici întâi la programul de afiliere. Trebuie să ne prezinți site-ul tău sau metodele prin care vei promova produsele Muunel, și să ne oferi o modalitate de contact. Poți aplica trimițând un e-mail la info@muunel.ro

Acceptarea Aplicării Tale

Dacă acceptăm aplicarea ta, vei primi un e-mail de notificare că ai fost aprobat. Trebuie să înțelegi și să fii de acord că putem aproba sau putem respinge aplicarea ta prin liberă alegere. Aplicarea ta poate fi respinsă dacă unele din informațiile pe care ni le menționezi sunt incorecte sau incomplete. Dacă site-ul tău promovează materiale sexuale, pornografice, violente, sau încalcă drepturile de proprietate intelectuală (dar și pentru alte motive), putem considera că este mai bine să respingem aplicarea ta.

Acces la Programul Nostru de Afiliere

Dacă am aprobat aplicarea ta, îți vom trimite un e-mail de bun venit cu datele de logare, ca să poți intra în spațiul virtual pentru afiliați. Din acest spațiu virtual vei putea descărca materialele promoționale și link-urile, dar vei putea vedea și rapoarte. Aceste rapoarte arată modul cum am calculat comisioanele ce ți se cuvin.

Trebuie să te asiguri că informațiile tale, inclusiv adresa de e-mail, sunt complete, corecte și actualizate. Este posibil să trimitem comunicări către adresa de e-mail asociată contului tău de afiliat. Va trebui să poți primi și să ții cont de orice notificări, aprobări sau alte comunicări trimise la adresa ta de e-mail.

Obligațiile Afiliatului

Ca și membru al programului nostru de afiliere, accepți și garantezi că:

Vei folosi link-uri către produsele noastre (“Link-uri de Recomandare”)

Vei implementa link-uri, bannere și alte modalități de a aduce trafic către produsele noastre

Poți descărca anumite materiale tehnice, inclusiv coduri HTML, bannere și texte de promovare (“Materiale de Afiliere”)

Atunci când vizitatorii dau clik pe Link-urile de Recomandare și cumpără un produs de pe site-ul Muunel, vei putea primi comisioane așa cum este descris în secțiunea 5. Comisioanele Afiliatului.

Va trebui să actualizezi constant Materialele de Afiliere de pe site-ul tău pentru a fi la curent cu serviciile noastre și cu specificațiile de afiliere.

Respectă Toate Regulile de Copyright: este responsabilitatea ta să fii la curent cu ele și să respecți legile și regulile de copyright de pe site-ul tău sau profilele de social media. Nu vom fi responsabili în caz că vei folosi materialele altor persoane și le vei încălca drepturile de autor.

Responsabilitățile Afiliatului

Ca și membru al programului nostru de afiliere, înțelegi și ești de acord că:

Îți putem monitoriza site-ul: Tu, în acest moment ne dai dreptul de a îți monitoriza site-ul sau profilele de social media în orice moment, pentru a determina dacă respecți termenii și condițiile de afiliere. Avem dreptul de a te informa în caz că trebuie să faci anumite schimbări pentru a respecta în continuare termenii și condițiile, și a rămâne afiliat.

Noi determinăm politicile pentru clienții recomandați: Persoanele care devin clienți în urma recomandărilor făcute prin programul de afiliere vor fi considerați clienții noștri și putem determina condițiile pentru aceștia. Putem schimba pe viitor termenii, condițiile, procedurile sau politicile legate de clienți, așa cum vom menționa în secțiunea de “Termeni și Condiții”. Vom face publice orice modificări atunci când este cazul.

Nu vei promova folosind tehnici de manipulare: Nu ai voie să folosești tehnici de manipulare a cookies-urilor, sau generatoare de clickuri ce adaugă cookies fără ca utilizatorul să fi dat click pe link-ul de recomandare. Nu ai voie să generezi click-uri, vizite sau impresii false pe site-ul nostru prin folosirea de boți sau de software.

Nu vei imita site-ul nostru, profilele și conținutul nostru: Afiliații trebuie să aibă grijă ca site-ul lor sau profilele de social media să nu copieze sau să nu semene cu site-ul și profilele oficiale Muunel. De asemenea, nu ai voie să lași impresia că site-ul tău face parte din compania noastră. Înțelegi de asemenea că nu ai voie să copiezi cuvânt cu cuvânt limbajul folosit pe site-ul nostru și pe paginile de social media.
Vei fi responsabil dacă folosești conținut copiat de pe site-ul nostru.
Nu ai voie să folosești viruși, spyware, malware, etc.

Nu ai voie să te prezinți ca și un reprezentant sau un angajat al companiei Muunel, sau să spui că ai autorizația să semnezi un contract în numele Muunel.
Muunel trebuie să aprobe toate codurile de reducere (cupoane) disponibile în extensia pentru browser. Ești de asemenea de acord că extensia ta de browser nu le poate permite utilizatorilor să adauge noi coduri de reducere (cupoane) în extensie. Trebuie să te asiguri că sub-afiliații tăi respectă și ei Termenii și Condițiile noastre. Ai dreptul să lucrezi cu sub-afiliați atâta timp cât ei respectă Termenii și Condițiile noastre.

Comisioanele de Afiliere

Eligibilitate: În afara zonelor unde asemenea tranzacții sunt interzise, tu ești eligibil să câștigi comisioane din afiliere prin recomandări (așa cum sunt definite în secțiunea de mai jos), prin respectarea Termenilor și Condițiilor și conform calculelor descrise mai jos.
Suma datorată: Suma exactă a comisioanelor de afiliere datorate ție la orice moment se calculează în modul următor:

Comisionul de afiliere este setat în secțiunea de oferte din contul tău de afiliat. Un client recomandat este un client care face o achiziție venind de pe site-ul tău (sau profile de social media), prin intermediul materialelor de afiliere și țînând cont de condițiile de afiliere.

Plata comisioanelor de afiliere se va face în fiecare lună. Plățile sunt trimise conform metodei de plată selectate de tine în contul de afiliat.

Afiliatul este responsabil pentru orice taxe, comisioane sau diferențe de curs valutar, cât și alte cheltuieli atunci când se face plata prin metoda aleasă de tine. Contactează banca ta sau instituția financiară pentru a afla mai multe detalii despre costurile aferente.

În caz că determinăm că plata comisioanelor de afiliere către tine într-o anumită țară sau zonă nu este legală, în acest caz avem dreptul să nu plătim comisioanele de afiliere realizate de tine în acea zonă.

Putem reține plata finală către tine pentru o perioadă rezonabilă de timp, așa încât să ne asigurăm că se va plăti suma corectă.

Licențiere

Ne oferi acum dreptul non-exclusiv, netransferabil și revocabil de a folosi numele tău, titlul site-ului sau logo-ul tău pentru campanii de marketing, materiale publicitare și diverse comunicate de presă.

Ambele părți sunt de acord să nu folosească materialele celeilalte părți într-un mod compromițător sau cu o conotație negativă. Ambele părți își rezervă drepturile legate de materialele promoționale menționate în acest acord. Fiecare dintre părți poate anula acest acord prin notificarea în scris a celeilalte părți, conform termenilor și condițiilor de afiliere. 

Limitări ale Răspunderii

NU VOM FI RESPONSABILI ÎN NICI UN FEL LEGAT DE TINE SAU DE AFACEREA TA ÎN CAZ DE PREJUDICIU, PAGUBE SAU STRICĂCIUNI (INCLUZÂND DAR NELIMITÂNDU-SE LA PIERDERI DE VENITURI, PROBLEME DE IMAGINE ȘI REPUTAȚIE, SAU FALIMENT), CHIAR ȘI DACĂ AI FOST INFORMAT DESPRE POSIBILITATEA ACESTOR PAGUBE.

Despăgubiri

Ești de acord să despăgubești și să consideri nevinovată compania Muunel și angajații, reprezentanții, agenții sau afiliații acesteia în caz de pagube, dare în judecată sau alte acțiuni împotriva acestora rezultate din nerespectarea ta a acestor termeni și condiții.

Încheierea acordului

Fiecare dintre părți (tu și Muunel) poate încheia acordul realizat în urma termenilor de afiliere la orice moment, cu sau fără motiv, prin înștiințarea în scris a celeilalte părți.

Modificări

Ocazional este posibil să actualizăm termenii și condițiile de afiliere, să lămurim anumite situații sau să adăugăm situații noi sau diferite. Muunel își rezervă dreptul de a face oricând modificări la termeni și condiții. Dacă nu ești de acord cu orice modificare, singura opțiune a ta este să renunți la participarea în programul de afiliere. Trebuie să vizitezi în mod regulat această pagină pentru a fi la curent cu orice modificări aduse la termenii și condițiile de afiliere. Termenii actualizați ii înlocuiesc automat pe cei vechi.

Diverse

Tu reprezinți și garantezi că:

Acești termeni de afiliere constituie obligația ta în mod legal, și se aplică din momentul acesta încolo.
Ai dreptul total de a accepta și a respecta termenii și condițiile de afiliere, și a îți respecta obligațiile de afiliat fără autorizația sau consimțământul oricărei alte părți terțe.

Ai drepturi echitabile și interes la participarea în programul de afiliere.

AI CITIT ȘI AI FOST DE ACORD CU SECȚIUNILE DE “LIMITĂRI ALE RĂSPUNDERII” ȘI “DESPĂGUBIRI” ÎNAINTE DE ACCEPTAREA CONDIȚIILOR DE AFILIERE.

Furnizori Independenți: Ambele părți sunt considerate furnizori independenți în urma colaborării de afiliere, și acești termeni și condiții nu trebuie considerate sau interpretate ca și un parteneriat, o asociere, o întreprindere mixtă, o angajare, sau alt fel de legătură.
Legi Guvernamentale: Acești termeni și condiții sunt guvernate de legile actuale ale României. Nu se aplică legi din alte țări sau jurisdicții.
Acordul Părților: Acești termeni de afiliere reprezintă acordul legal dintre noi și tine, și vor înlocui orice alte acorduri sau comunicări anterioare, făcute în scris sau oral.
Titluri și Prescurtări: Titlurile, prescurtările și pronumele incluse în termenii de afiliere sunt incluse doar pentru conveniență, și nu vor afecta sau limita termenii menționați aici.

 

×

Selectați locația dvs.