Reducerile de iarnă îți aduc până la -20%, și consultații GRATUITE!!

X

Cum testez ochelarii PC pentru blocarea luminii albastre

pret-ochelari-protectie-calculator-d pret-ochelari-protectie-calculator-d

Din fericire, trăim într-o epocă în care s-au inventat fel de fel de metode de protecție care să ne permită să ne bucurăm de viața noastră digitală, fără să ne compromitem sănătatea. Ochelarii de protecție pentru calculator au de obicei un filtru special atașat lentilelor, care blochează parțial sau în întregime lumina albastră emisă de calculator.
Niște ochelari PC de calitate ar trebui să blocheze undeva în jur de 50% din lumina albastră. Dar ochelarii Muunel sunt mult mai buni de atât, ei blocând 100% din lumina până în 420 nm, 80% din lumina de 430 nm și 50% din spectrul 430 – 460 nm. 

Ochelari de protecție calculator – Păreri

Pentru a te asigura, îți recomandăm să verifici părerile și recenziile lăsate de alți utilizatori înainte de a cumpăra ochelari protectie calculator. Și nu doar părerile de pe site-ul lor, ci și de pe alte site-uri, cum ar fi TrustPilot. Review-urile de pe site pot fi manipulate de către firmă, și de aceea este bine să cauți păreri obiective, ce nu pot fi modificate de către acel producător de ochelari.  Dacă vrei, poți contacta producătorul și să afli de asemenea ce spectru de protecție au aceștia. Ar trebui să blocheze cel puțin 50% pentru a face o diferență în viața ta de zi cu zi. Dar cel mai indicat e să existe o protecție de 80% la 420 nm. Dacă vei alege ochelarii  Muunel, vei avea 100% protecție în acest spectru, așa cum am menționat și mai sus.. 

Atenție: Vei găsi ochelari care protejează împotriva luminii mov, însă aceasta nu este aceeași cu lumina albastră, iar „protecția împotriva razelor mov” nu face de fapt nimic. Sau veți găsi de asemeni ochelari promovați ca fiind pentru lumina albastră, însă fără să ofere o protecție reală. Este important să verificați certificările acestora. Ochelarii Muunel sunt conformi cu standardele europene NF EN 14139, dar și cu cele internaționale ISO 1287.

Cum testez ochelarii de protecție calculator? 

Una dintre metodele de a-ți testa ochelarii de protecție este să-i pui pe ochi și să urmărești ce culoare are lumina reflectată. Dacă este albastră sau violet, înseamnă că într-adevăr, ești cât de cât protejat. Dar asta nu este de ajuns, deoarece unii ochelari precum cei de la Muunel se bazează pe o tehnologie mai avansată care oferă o protecție superioară, iar acest test nu este relevant. 

Există două moduri prin care ochelarii protejează împotriva luminii albastre: stratul de protecție adăugat pe lentile, dar și materiaele din care sunt făcute lentilele. Testul de reflecție funcționează doar pentru ochelarii cu strat protector. Produsele Muunel oferă ambele tipuri de protecție, pentru cele mai bune rezultate. 

Un producător cinstit nu ar trebui să aibă o problemă în a-ți arăta și ție rezultatele, sau în a le face publice pe site. 

Unii  ochelari de protecție împotriva luminii albastre au lentile portocalii sau chiar roșii, din moment ce culorile astea se află la polul opus de albastru pe roata culorilor. Dar asta îți afecteaza modul cum vezi în jur, deoarece totul va fi portocaliu. Lentilele Muunel oferă o protecție superioară împotriva luminii albastre, fără să aibă lentilele colorate. Acestea sunt clare si transparente, și nu afectează culorile din jur. 

ochelari de protectie pentru calculator pret

Prețuri ochelari de calculator

Ochelarii de protecție pentru calculator pot varia mult la preț, începând undeva pe la 200 de lei și ajungând chiar la 800 de lei. Bineînțeles, cu cât investiția este mai mare, cu atât vrei să te asiguri că ai cumpărat un produs bun care chiar te protejează. Verifică cu atenție site-ul de pe care cumperi, review-urile de produse, certificarile oferite de firmă si garanția produselor. Produsele Muunel au o garanție de 2 ani la lentile și 1 an la rame, și numeroase certificari și tehnologii avansate. Ochelarii nostri au momentan un pret de doar 250 de lei, iar transportul este gratuit la comenzi de peste 344 lei. Uneori avem și reduceri sau promoții, deci fiti pe faza. Produsele vor ajunge in termen de 4-7 zile. Nu mai sta pe ganduri si comanda acum!

Încă mai căutați perechea perfectă?

Vizionați oferta noastră de rame și lentile de calitate superioară.

×

Selectați locația dvs.