Reducerile de iarnă îți aduc până la -20%, și consultații GRATUITE!!

X

Alegerea ramelor de ochelari pentru conducerea auto

impotriva-luminii-albastre impotriva-luminii-albastre

Ochelarii de soare au capacitatea de a transforma complet un look și, ca atare, ar trebui să abordezi cu sârguință și grijă acest aspect. Odată ce soarele este sus pe cer, ochelarii de soare devin oarecum un element esențial și, indiferent dacă locuiești în Londra sau România, vei constata că ajungi să îi porți destul de des. Similar cu pantofii și portofelul, ochelarii de soare oferă o perspectivă asupra personalității tale.

Întrucât oamenii te recunosc în general după chipul tău, ochelarii pe care îi porți reprezintă o parte imensă a identității tale, mai ales dacă trebuie să-i porți tot timpul sau de cele mai multe ori. Indiferent dacă dorești să pari iubitoare de distracție, sofisticata, sau conservatoare, ochelarii potriviți te pot ajuta să modelezi impresia pe care o exerciți asupra oamenilor și modul în care ești perceputa de ceilalți. Așadar, cu atât de multe opțiuni disponibile astăzi, cum alegi o pereche de ochelari care se potrivesc personalității și stilului tău de viață?

Ce spun ochelarii tăi de soare despre tine:

Ochelarii de soare pot ajuta oamenii să te vadă așa cum ești sau te pot ajuta să creezi impresia pe care vrei să o aibă alții despre tine. Cheia aici este să te asiguri că găsești ochelarii potriviți. Potrivit experților, cheia aici este să iei în considerare cel mai important aspect al vieții tale. De exemplu, dacă ești o persoană destul de activă și sportivă, îți recomandăm să iei în considerare ochelarii sport sau poți opta pentru un stil care se potrivește cu domeniul în care lucrezi. Poți chiar să te gândești să obții mai mult de o pereche astfel încât să îți poți potrivi ochelarii cu diferitele aspecte ale vieții tale.

Ochelari de soare într-o zi de muncă:

Când vine vorba de a face o impresie bună, nu există un loc mai important decât la locul de muncă. Și ochelarii de soare cu care apari în ușa biroului, pot modela modul în care ești percepută de colegi, clienți și superiori. Dacă dorești să te ajuți să insufli încredere în tine la locul de muncă, atunci este o idee bună să optezi pentru forme și culori conservatoare ale ramelor. Acestea ar putea include forme clasice, cum ar fi oval sau dreptunghi, combinate cu culori tradiționale atemporale precum negru, gri, argintiu, maro și auriu.

ochelari filtru lumina albastra
ochelari filtru lumina albastra

Dacă ești non-conformistă sau diferită:

Dacă dorești să iti arati creativitatea cu aspectul tau, alegerea ochelarilor de soare poate avea un impact masiv. Modalitățile de a-ți arăta partea creativă sunt atât formele moderne, fie cele clasice, în rame din plastic mai groase și mai dramatice. Ochelarii de soare cu culori îndrăznețe, atrăgătoare sau chiar cu laminate multicolore, pot fi, de asemenea, alegeri excelente pentru tipurile creative, de ultimă generație.

Purtarea ochelarilor de soare  în jurul vieții tale ocupate:

Pentru persoanele ocupate, în special părinții, care nu prea au timp să urmeze cele mai noi tendințe ale modei și doresc o pereche de ochelari de soare de încredere care să arate grozav, oferind în același timp un mod practic, o pereche de bază, dar elegantă, care să se potrivească formei feței, pot fi opțiune perfectă.

Ochelari de soare în funcție de forma feței

Primul lucru pe care trebuie să-l știi este dacă ramele ochelarilor de soare se vor potrivi cu formă feței tale. Fie că este rotundă, pătrată, ovală sau în formă de inimă, există o multitudine de modele din care să alegi.

Încă mai căutați perechea perfectă?

Vizionați oferta noastră de rame și lentile de calitate superioară.

×

Selectați locația dvs.